Ο Διαγωνισμός

Πληροφορίες για τον Διαγωνισμό και Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

You are here

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 

Η Ελληνογερμανική Αγωγή σε συνεργασία με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης etwinning διοργανώνουν τον διαγωνισμό «Φτιάξε τον δικό σου Σεισμογράφο» για εκπαιδευτικούς. Καλούνται εκπαιδευτικοί να κατασκευάσουν το μοντέλο ενός αυτοσχέδιου σεισμογράφου που θα είναι σε θέση να δώσει ψηφιακό σήμα της καταγραφής και να περιγράψουν την όλη διαδικασία κατασκευής σε μία έκθεση συνοδευόμενη από φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό. Όλη η διαδικασία πρέπει να καταγραφεί και να συνοδεύεται από φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο στη συνέχεια πρέπει να αναρτηθεί ως project στην πλατφόρμα του έργου OSOS (https://www.schoolofthefuture.eu/en/community/schools-study-earthquakes). 

Οι εκπαιδευτικοί που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις θα λάβουν ως έπαθλο τη συμμετοχή τους στο Summer School 2023 (2-7/7/2023).

Για την υποβολή ανάρτησης της έκθεσης χρειάζονται:

  • Η υποβολή/ανάρτηση της «Έκθεσης» (στην οποία θα περιγράφεται η διαδικασία κατασκευής του σεισμογράφου συνοδευόμενη από φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό) θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του έργου OSOS στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.schoolofthefuture.eu/en/community/schools-study-earthquakes.
  • Οδηγίες για την υλοποίηση του έργου περιλαμβάνονται εδώ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

 
Η παρουσίαση της εργασίας πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και να έχει μια καλή δομή.
Η εργασία πρέπει να περιέχει επιστημονικά ορθές επεξηγήσεις, ερμηνείες και περιγραφές και να μην παραπέμπει σε πηγές που δημιουργούν εσφαλμένες αντιλήψεις ή παρανοήσεις σε σχέση με το υπό εξέταση φαινόμενο.
Παρουσίαση της πληροφορίας με διαφορετικά μέσα αναπαράστασης π.χ. να συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό.
Έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων (διερευνητική μάθηση, επίλυση προβλημάτων, δημιουργικότητα) και της προσωπικότητας των μαθητών όπως επίσης έμφαση στη συνεργατικότητα και στην εργασία σε ομάδες.

 

college women in nike tempos basketball - 103 - Latest Nike Dunk Low "Grey Fog" White/Grey Fog 2021 For Sale DD1391 | adidas fashion show 2008 episodes free , Adidas x Ø27 ZX 8000

.
.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ελληνογερμανική Αγωγή
Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης
Δημητρίου Παναγέα, Παλλήνη

Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

DISCLAIMER

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ελληνογερμανική Αγωγή και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και γίνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Creating School Seismology Labs For the Development of Students’ Competences (SEISMO-Lab)".

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δρ. Αλεξάνδρα Μόσχου
  • Τηλέφωνο: +30 213 007 0509
  • Email: amoshou@ea.gr